Balsam pentru păr colorat și uscat

8.00 €

Continutul pachetului 200 ml


Disponibilitate: Mai mult de 5 buc

Categorie: Aloe Vera / Cosmetice


Balsam pentru păr colorat și uscat

Balsam pentru parul colorat și uscat conține un amestec de ingrediente naturale și ingrediente identice cu natura izolate din măsline și rapiță. Balsam conține un amestec de substanțe de înaltă eficiență, care facilitează foarte mult pieptarea părului umed și, de asemenea, uscat. El creează un microfilm special lubrifiant, care se întinde într-un strat uniform între firele individuale. Procesul ulterior de uscare înseamnă întotdeauna o încărcare termică pentru păr, de aceea balsamul conține substanțe care împiedică deteriorarea termică a părului în timpul uscării. După uscare, părul este bogat și luminos. Toate ingredientele folosite sunt biodegradabile și, astfel, non-toxice pentru mediul înconjurător.

Una dintre substanțele brevetate cheie este Olivem® VS Feel, care formează structura de cristal lichid în emulsie, formând peliculă hidrolipidă (protectoare) pe suprafața părului și pielea. În plus, structura rețelei a extractului stabilizează încărcarea electrică scăzută. Beneficiul rezultat este un sentiment incredibil de bun la atingere, chiar și după o perioadă foarte lungă de timp.

VARISOFT®EQ 100 este un material brevetat premium dezvoltat de un producător de frunte german care se ocupă cu cele mai noi tehnologii din domeniul cosmeticelor. Se caracterizează prin performanțe excepționale și trăsături excelente, facilitând pieptănarea părului umed și uscat, prevenind deteriorarea termică a părului în timpul uscării. Acest lucru ajută părul să rămână neted, matasos, bogat și strălucitor. Abil ME 45 este o altă substanță premium a producătorului german. Siliconii cu greutate moleculară mare asigură o protecție excelentă a părului colorat și deteriorat și sunt potrivite pentru tratarea părului puternic deteriorat, în special pentru a-și proteja capetele. Siliconii încapsesc părul, îl închid și îl protejează împotriva radiațiilor ultraviolete, a celor termice, mecanice și a altor deteriorări.

Învelișul Aloe Vera Barbadensis asigură o creștere sănătoasă a părului, îmbunătățește în mod semnificativ calitate, și adaugă volum, moale și frumos luciu. Pătrunde adânc în structură, unde hidratează perfect și regenerează părul deteriorat și capetele uscate.