ESSENS Aloe Vera Pastile dentare

12.40 €

Continutul pachetului 60


Disponibilitate: Mai mult de 5 buc

Categorie: Aloe Vera / Suplimentele dietetice

ESSENS Aloe Vera Pastile dentare

ESSENS Pastilele dentare ,este un supliment alimentar destinat unei dizolvări treptate în gură, acestea servind ca un plus față de îngrijirea dentară și orală. Au proprietăți antiinflamatorii și hidratante și reduc creșterea bacteriilor dăunătoare în gură, acționează împotriva respirației urat mirositoare și susțin o funcție adecvată a microflorei orale.

Pastilele au fost dezvoltate și sunt fabricate sub supraveghere farmaceutică, nu conțin zahăr, gluten sau lactoză, sunt în întregime sigure și non-dependente.

Pastilele conțin o combinație potrivită de natural substanțe: Aloe Vera Barbadensis Miller vine din plantații ecologice din Mexic, iar extractul său folosit în pastile este foarte apreciat pentru efectele sale puternice antibacteriene și antiinflamatorii.

Conține un amestec de vitamine, minerale, substanțe anorganice și compuși organici. Componentele active ale extractului ajută la scăderea reproducerii bacteriilor.

Vitamina C joacă o funcție importantă în corpul uman, este necesară pentru viață și pentru menținerea corpului sănătos. Lipsa vitaminei C se manifestă prin oboseală, convalescență prelungită, scăderea vindecării rănilor și scăderea rezistenței la infecții.

Rolul important al funcției sale este jucat în timpul creării colagenului care susține funcționarea corectă a dinților și a gingiilor.