Gel de Duș cu Colostru

8.00 €

Continutul pachetului 200 ml


Disponibilitate: Mai mult de 5 buc

Categorie: COLOSTRU / Cosmetice

2 451
Colostru + Vitamina D

43.80 €

Mai mult de 5 buc
Colostru + Curcumina

43.80 €

Mai mult de 5 buc
Cremă Anti Celulită cu Colostru

10.90 €

Mai mult de 5 buc
Cremă cu Colostru pentru Ingrijirea Corpului

10.90 €

Mai mult de 5 bucGel de Duș cu Colostru

Gelul de duș cu colostru pentru îngrijirea zilnică a corpului este potrivit pentru toate tipurile de piele. Conține colostru, ulei de cânepă și un amestec de ingrediente naturale selectate special. Toate ingredientele utilizate sunt biodegradabile și netoxice pentru mediu.

Colostru, conținut în gelul de duș, echilibrează flora microbiană și înlocuiește complet mătasea, ceea ce dă un sentiment de delicatețe și prospețime plăcută. Colostrul furnizează, de asemenea, ingredientele necesare pentru vitalitatea pielii și regeneră celulele pielii (efect anti-îmbătrânire).

Uleiul de cânepă încetinește procesul de îmbătrânire a pielii, hidratează și înmoaie. De asemenea, are un puternic efect antiinflamator și antibacterian.

Funcția de spumare a gelului de duș asigură un ingredient relativ nou în piață - lauril poliglucosid. Este o substanță obținută din extracte de ulei de porumb și de cocos care produce spumă bogată, densă și foarte stabilă. Această combinație este ideală pentru persoanele cu piele sensibilă.

Gelul de duș are o capacitate ridicată de a elimina impuritățile de pe suprafața pielii, datorită substanțelor de spălare de calitate superioară, care au proprietăți auto-emulsifiante excelente. Acesta asigură o absorbție completă între două lichide nemiscibile (apă, ulei) și permite o amestecare ideală a acestor substanțe. Conținutul de glucoză din substanțele de spălare garantează cea mai mare ușoară moale a gelului de duș.

Datorită ingredientelor potrivite, gelul de duș nu are sensibilitate la duritatea apei. Aceasta conduce la menținerea eficientă a performanțelor excelente de curățare, deoarece nu există precipitații de componente insolubile de calciu.

    Ingredients (INCI): Aqua; Sodium Laureth Sulphate; Glycol Distearate, Laureth-4, Cocamidopropyl Betaine; Lauryl Glucoside; Cocamide DEA; Glycerin; Cannabis Sativa Seed Oil Glycereth-8 Esters; Ethylhexylglycerin (and) Phenoxyethanol; Sodium Chloride; Parfum; Colostrum; Xanthan Gum; Citric Acid.