ESSENS Detox set

117.00 €


Disponibilitate: Mai mult de 5 buc

Categorie: Home Pharmacy

Flow`EN

13.50 €

Mai mult de 5 buc
ES`Pure

19.50 €

Mai mult de 5 buc
Clea`NS

32.30 €

Mai mult de 5 bucESSENS Detox set

Care este detoxificarea unui organism?

Detoxifierea este procesul prin care organismul înlătură efectele dăunătoare ale substanțelor toxice și ale gazelor toxice. Printre aceste substanțe toxice se numără fumul de țigară, fumul de fum, fumul de evacuare, pesticidele, metalele grele, vopselele dăunătoare, cosmeticele necorespunzătoare, toxinele din băuturi și alimente, medicamentele toxice, coloranții din plastic și hormonii, dar sunt multe altele. > Deși corpul uman posedă capacitatea de a elimina majoritatea substanțelor toxice, este benefic, din când în când, să ajute la eliminarea produselor dăunătoare ale metabolismului, să purifice sângele și să consolideze organele de detoxifiere, care includ ficatul, plămânii, intestinelor, rinichilor si a pielii in sine.

De ce este detoxifierea importanta?

Fiecare sezon aduce un alt grad de povara organisme. În timpul iernii, care aduce cea mai mare inundație a toxinelor în corpul nostru, organismul uman este slăbit și, de asemenea, suferă de lipsa de exerciții fizice și de soare. Pielea afectată în mod semnificativ în timpul iernii este sensibilă la schimbările de temperatură și se usucă rapid. Detoxifierea contribuie la îmbunătățirea imunității, elimină oboseala și curăță ficatul și alte organe interne. Ajută la ameliorarea afecțiunilor cronice, cum ar fi durerile de spate și durerile articulare, ameliorează problemele ginecologice, migrenele și durerile de cap. Contribuie la ajustarea digestiei și a mișcărilor intestinale și ajută la apariția bolilor de piele, cum ar fi eczeme și psoriazis. În general, aceasta promovează ajutorul pentru metabolism, sistemul imunitar și nervos și aduce relieful corpului.

Trei luni ESSENS Detox detoxifiere tratamentul este format din șapte produse:

1x ES Pure Start, 2x ES`Pure, 3x Flow`EN și 1x Clea`NS

ESSENS ES`Pure Start (30 tablete) Spectrul natural larg al vitaminelor B din drojdia de bere are un efect pozitiv asupra metabolismului energetic, a sistemului imunitar și a sistemului nervos, a funcțiilor psihologice și a funcțiilor inimii, având în același timp un impact asupra reducerea oboselii și epuizarea. Utilizarea ES`Pure Start în prima lună de detoxifiere va determina ES`Pure să fie mai eficient în timpul tratamentului de curățare. ESSENS ES`Pure (30 comprimate)

Proporția unică și o combinație de magneziu, taurină și vitaminele B6 și B9 are un efect benefic asupra regenerării hepatice. B vitamine influențează pozitiv funcția sistemului imunitar și a sistemului nervos și, în același timp, contribuie la menținerea funcției psihologice optime și la reducerea oboselii și epuizării

ESSENS ES`Pure este vândut separat:

Preț pentru membrii clubului ESSENS: 13,00 EUR / 10 puncte

Preț recomandat: 18,20 EUR

ESSENS Flow`EN (30 comprimate)

Extractul de castan mărește rezistența capilarelor și îmbunătățește tonusul venos, în același timp are efecte anti-inflamatorii și accelerează reducerea umflăturilor. Îmbunătățește fluxul sanguin în vase și accelerează reducerea vânătăilor. Vitamina C este necesară pentru viață și pentru menținerea sănătății corpului, un rol important îl joacă funcția sa de formare a colagenului, care este importantă pentru funcționarea normală a vaselor de sânge.

ESSENS Clea`NS (30 comprimate)

Extrasul din coaja magnoliei îmbunătățește semnificativ funcția tractului intestinal și are efecte pozitive asupra excreția paraziților. Proteaza este o enzimă proteolitică care atacă potențialii paraziți, le desparte proteinele și astfel le ucide și previne formarea de substanțe toxice în organismul uman. Vitamina A contribuie în mod semnificativ la menținerea stării optime a membranelor mucoase, inclusiv a tractului intestinal.

Utilizarea recomandată a produselor ESSENS Detox:

Prima lună:

Flow`EN (1 tabel seara) + Clea`NS (1 tabel în timpul zilei) + ES`Pure Start (1 tabel seara)

Luna a doua:

Flow`EN (1 tabel seara) + ES`Pure (1 tabel seara)

3a lună:

Flow`EN (1 tabel seara) + ES`Pure (1 tabel seara)


  • 1 x ES`Pure Start
  • 1 x BOX DETOX SET
  • 1 x DETOX package leaflet
  • 3 x Flow`EN 30 tablets
  • 1 x Clea`NS 30
  • 2 x ES`Pure 30