ESSENS Apă de gură

11.00 €

Continutul pachetului 200


Disponibilitate: Mai mult de 5 buc

Categorie: Aloe Vera / Cosmetice


ESSENS Apă de gură

Apa delicată de gură cu aloe vera și îndulcitor natural de la Stevia este ideală pentru a contribui la îngrijirea orală, mai ales când este dificil de curățat dinții după mese cu o periuță de dinți.

Proprietăți inflamatorii și hidratante, protejează gura de uscăciune. Ea are un efect analgetic ușor, susține buna funcționare a microflorei orale, previne cariile dentare și respirația urâtă.

Apa de Gură conține o combinație perfectă de ingrediente naturale selectate cu atenție:

Aloe Vera Barbadensis Miller vine din plantații organice din Mexic, iar extractul său folosit în apa de gură este foarte apreciat pentru efectele sale puternice antibacteriene și antiinflamatorii. Conține un amestec de vitamine, minerale, substanțe anorganice și compuși organici. Ingredientele active ale extractului ajuta la reducerea creșterii bacteriene. Extracția de ghimbir diminuează procesele inflamatorii, efectele sale antibacteriene și antivirale au un efect pozitiv efect asupra bolilor parodontale.

Extractul de fenicul are activitate antimicrobiană împotriva unui număr de bacterii, fungi și drojdii. Este cunoscut pentru a vă împrospăta respirația.

Mentolul din menta are un efect antiseptic local și ameliorează durerea. Oferă scutire de boli inflamatorii, dureri de dinți și gingii, îmbunătățind în același timp și împrospătând respirația.