Colostru + Curcumina

43.80 €

Continutul pachetului 60


Disponibilitate: Mai mult de 5 buc

Categorie: COLOSTRU / Suplimentele dietetice

Colostru

35.10 €

Colostru + Vitamina D

43.80 €
Colostru + Curcumina

datorită efectelor sale antioxidante ajută la bolile inflamatorii și face parte din tratamentul alternativ al cancerului .

Colostrul ESSENS + Curcumina poate fi folosit :

- pentru a întări și optimiza sistemul imunitar

- pentru prevenirea bolilor inflamatorii

- pentru a accelera tratamentul bolilor inflamatorii <

- pentru a îmbunătăți fluxul sanguin al mucoaselor, îmbunătățind astfel absorbția ingredientelor active în organism

- pentru a proteja celulele ADN împotriva daunelor cauzate de inflamație

- prevenirea bolilor de cancer

- ca parte a tratamentelor alternative ale bolilor canceroase în combinație cu tratamentul medical

- pentru a reduce rezistența celulelor canceroase la efectele radiațiilor în timpul radioterapiei

- pentru a reduce efectele creșterilor canceroase

Ce este colostrul?

Colostrul este primul lapte produs de glandele mamare după naștere. Toate substanțele conținute în colostru ajută puii să supraviețuiască în noul mediu, deoarece asigură o imunitate pasivă naturală, prin primirea de anticorpi gata făcuți împotriva infecției în primele săptămâni de viață. Colostrul ESSENS conține colostru de bovine (primul lapte produs de glandele mamare după naștere), care asigură cea mai înaltă calitate a colostrului ESSENS în comparație cu alte produse concurente de pe piață. Comparând cu primul randament, al doilea randament conține aproximativ 47% până la 53% imunoglobuline și mai puțin din celelalte substanțe valoroase. Conținutul lor este redus și cu alte randamente de lapte. Colostrul este valabil pentru conținutul ridicat de vitamine, minerale, micronutrienți, proteine, factori de creștere, inhibitori de protează și imunoglobuline (în special imunoglobulină IgG, care are un rol esențial în sistemul imunitar). Colostrul conține, de asemenea, anticorpi eficienți împotriva bacteriilor, a virușilor și a ciupercilor. De asemenea, conține lactoferina - o proteină multifuncțională, reducând inflamația în organism. Factorii de crestere influenteaza in mod pozitiv vindecarea ranilor, crearea de masa musculara, sporesc sistemul nervos si cresc vitalitatea generala a organismului.

De ce curcumina si piperina?

Curcumina este un extract dintr-o planta numita curcuma (Curcuma longa), originara din India. Este un colorant galben care face parte din turmeric. Există aproximativ 3,14% curcumină conținută în pulberea uscată de curcumă, care are un puternic efect antioxidant și antiinflamator, de aceea este foarte des folosit pentru un tratament alternativ al bolilor de cancer.

Piperina este un extract din fruct de piper negru care contribuie la circulația sanguină a membranelor mucoase și încetinește funcția enzimelor digestive. Aceasta provoacă o absorbție mai bună a curcuminei în organism și chiar până la douăzeci de ori eficacitatea mai mare a curcuminei, care astfel atinge efectul maxim în organism.

O doză zilnică eficientă este de 300 mg curcumină, care este practic imposibil de a obține de la alimentele convenționale.

Doza recomandată: 2 capsule pe zi (cel mai bine seara înainte de alimente cu o cantitate suficientă de apă ).

Ingrediente: Colostrul bovin, curcumina, aditiv (stearat de magneziu), compoziția capsulei (gelatină, dioxid de titan).

Conținutul pachetului: 60 capsule

Produs sub supraveghere farmaceutică