Colostru + Cremă de Noapte Hidratantă

41.00 €

Continutul pachetului 50 ml


Disponibilitate: Mai mult de 5 buc

Categorie: COLOSTRU / Cosmetice

614
Colostru+ Anti Imbătrânire Tonic

22.30 €

Mai mult de 5 buc
Colostru + Anti Imbătrânire Sapun de Fata

22.30 €

Mai mult de 5 buc
Colostru + Cremă de Zi Hidratantă

41.00 €

Mai mult de 5 bucColostru + Cremă de Noapte Hidratantă

Complet nou Colostru + Cremă de noapte. Produsele cosmetice naturale aduc o hidratare intensa, o regenerare perfecta si, mai presus de toate, o piele frumoasa si neteda.

Fața este expusă la multe efecte adverse pe parcursul zilei, devine obosit și se formează cu ușurință ridurile.

Seria Colostru + Hidratarea Cosmetică a fost creată pe baza celor mai recente cercetări, cunoștințe și tendințe în domeniul cosmeticelor medicale premium. Nu conține substanțe care împovărează pielea, este pur naturală, este extrem de blândă pentru toate tipurile de piele și este optimă pentru cei sub 30 de ani. O combinație potrivită de ingrediente naturale selectate cu atenție asigură hidratarea perfectă pe tot parcursul zilei, cremele sunt perfect absorbite de piele și fără senzație de senzație gras.

Ce bonusuri fac ingredientele principale ale cremelor de hidratare?

Colostrul ESSENS , obținut exclusiv din primul randament al laptelui, are un conținut ridicat de vitamine, minerale, oligoelemente și imunoglobuline și este utilizat în cosmetice pentru efectele sale benefice asupra celulelor pielii. Efectul factorilor de creștere are un efect pozitiv asupra regenerării și are un puternic efect anti-îmbătrânire. Efectele antibacteriene și antiinflamatorii ale lactoferinei și lactoperoxidazei inhibă bolile inflamatorii și iritarea pielii. Efectele pozitive ale fosfolipidelor permit o penetrare mai ușoară a substanțelor active în stratul superior al pielii și formarea ulterioară a filmului lipidic (un strat subțire care împiedică evaporarea apei din piele). Acidul hialuronic este o substanță care apare în mod natural în țesuturile organismelor vii, contribuind în mare măsură la realizarea și menținerea aspectului tânăr al pielii datorită capacității de a se lega de o cantitate de apă care este mai mult decât greutatea sa moleculară. Prin urmare, este unul dintre factorii decisivi pentru hidratarea și menținerea suplă a pielii. Ectoin® este o moleculă naturală patentată de o știință germană de vârf și compania de tehnologie. Inspirația pentru crearea sa se bazează pe bacterii deșertice capabile să supraviețuiască fluctuațiilor enorme de căldură. Această abilitate a fost utilizată pentru a menține apa în piele pentru o lungă perioadă de timp și încetinește evaporarea acesteia. Astfel, Ectoin® intareste rezistenta pielii la stresul de temperatura si mentine pielea hidratata pentru o lunga perioada de timp.

    Ingredients (INCI): Aqua, Vitis Vinifera Seed Oil, Coco-Caprylate/Caprate, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Glycerin, Polyglyceryl-3 Methylglucose Distearate, Phenoxyethanol, Cetearyl Alcohol, Cetyl Alcohol, Cetyl Palmitate, Colostrum, Lauryl PCA, Sorbitan Palmitate, Ectoin, Xanthan Gum, Sorbitan Oleate, Allantoin.