Colostru+ Anti Imbatranire Cremă de Zi Parfumată

41.00 €

Continutul pachetului 50 ml


Disponibilitate: Mai mult de 5 buc

Categorie: COLOSTRU / Cosmetice

Day
Perfumed

Colostru+ Anti Imbatranire Cremă de Zi Parfumată

Crema de fata, datorită componentelor atent selectate, reduce semnele de îmbătrânire, susține reînnoirea celulelor pielii și netezește ridurile.

Cremele noi sunt potrivite pentru toate tipurile de piele și toate vârstele, totuși grupul de vârstă 30+ este cel mai bine beneficiat.

Este fără parabeni , după ce modificarea legislației nu a respectat legislația UE actuală.

În comparație cu rețeta inițială, noua formulă include un conținut crescut de colostru natural care conduce la creșterea efectelor pozitive, inclusiv: - Efectul factorilor de creștere - un efect pozitiv asupra regenerării celulelor pielii - Efectele antibacteriene și antiinflamatorii ale lactoferinei și lactoperoxidază - prevenirea bolilor inflamatorii și iritarea pielii

Efecte pozitive ale fosfolipidelor (grăsimi și acizi organici), care, în special, permit o penetrare mai ușoară a ingredientele stratul exterior al pielii și formarea filmului lipidic (strat subțire înrăutățind în mod substanțial evaporarea apei din piele)

Cremele sunt în continuare alcătuite din Aloe Vera și ulei de macadamia , care sunt cunoscuți ca antioxidanți puternici și pentru prevenirea deteriorării membranelor celulare. Aplicare: Aplicați crema în fiecare dimineață pentru a curăța pielea și frecați ușor.

ACEASTA ESTE UN COSMETIC NATURAL NATURAL IC. **