Colostru+ Anti Imbatranire Cremă de Noapte Parfumată

41.00 €

Continutul pachetului 50 ml


Disponibilitate: Mai mult de 5 buc

Categorie: COLOSTRU / Cosmetice

Night
Perfumed

Colostru+ Anti Imbatranire Cremă de Noapte Parfumată

Crema facială pentru regenerarea nocturnă a pielii reduce semnele de îmbătrânire, datorită ciclopeptidei naturale care, îmbunătățește elasticitatea și fermitatea celulelor pielii.

Cremele noi sunt potrivite pentru toate tipurile de piele și toate vârstele, cu toate acestea, grupul de vârstă 30+ este cel mai bine beneficiat.

Este fără parabeni , după ce modificarea legislației nu a respectat legislația UE actuală.

În comparație cu rețeta inițială, noua formulă include o creștere conținutul de colostru natural , care conduce la creșterea efectelor pozitive, inclusiv:

- Efectul factorilor de creștere - un efect pozitiv asupra regenerării celulelor pielii

- Efectele antibacteriene și antiinflamatorii ale lactoferinei și lactoperoxidazei - prevenirea bolilor inflamatorii și iritarea pielii

- Efecte pozitive ale fosfolipidelor (grăsimi și acizi organici) , care, în special, permit o penetrare mai ușoară a ingredientelor active ale stratului exterior al pielii și formarea peliculei lipidice (strat subțire care încetinește în mod substanțial evaporarea apei din piele)

Cremele sunt în plus, conținând ulei de Aloe Vera și macadamia , care sunt cunoscuți ca antioxidanți puternici și pentru prevenirea deteriorării membranelor celulare. Aplicație: Aplicați crema în fiecare zi dimineață pentru a curăța pielea și freca ușor.

Aceasta este o cosmetică pur naturală.