Balsam pentru toate tipurile de păr

7.40 €

Continutul pachetului 200 ml


Disponibilitate: Mai mult de 5 buc

Categorie: Aloe Vera / CosmeticeBalsam pentru toate tipurile de păr

Balsam pentru toate tipurile de păr conține un amestec de ingrediente naturale și ingrediente identice naturale izolate din măsline și rapiță. Balsam conține un amestec de substanțe de înaltă eficiență, care facilitează foarte mult pieptarea părului umed și, de asemenea, uscat. Ele creează un microfilm special lubrifiant, care se întinde într-un strat uniform între firele individuale. Procesul ulterior de uscare înseamnă întotdeauna o încărcare termică pentru păr, de aceea balsamul conține substanțe care împiedică deteriorarea termică a părului în timpul uscării. După uscare, părul este bogat și luminos. Toate ingredientele utilizate sunt biodegradabile și astfel non-toxice pentru mediu.

Una dintre substanțele cheie brevetate este Olivem® VS Feel, care formează structura cu cristale lichide în emulsie, formând peliculă hidrolipidă (protectoare) pe suprafața părului și a pielii. În plus, structura rețelei a extractului stabilizează încărcarea electrică scăzută. Beneficiul rezultat este un sentiment incredibil de bun la atingere, chiar și după un timp foarte lung.

VARISOFT®EQ 100 este un material patentat premium dezvoltat de un producător german de frunte care se ocupă de cele mai noi tehnologii în domeniul cosmeticelor. Se caracterizează prin performanțe excepționale și trăsături excelente, facilitând pieptănarea părului umed și uscat, prevenind deteriorarea termică a părului în timpul uscării. În faza finală, părul este neted, matasos, bogat și strălucitor.

Inclusiv Aloe Vera Barbadensis asigură o creștere sănătoasă a părului, îmbunătățește semnificativ calitatea, adaugă volum, moale și frumos luciu. Pătrunde adânc în structură, unde hidratează perfect și regenerează părul deteriorat și capetele uscate.