Balsam de corp w134

8.00 €

Continutul pachetului 200 ml


Disponibilitate: Mai mult de 5 buc

Categorie: Pentru femei / Balsam

21

Flower
Oriental

flower.png

oriental.png

Parfum femei w134

21.50 €

Mai mult de 5 buc

flower.png

oriental.png

Set cadou w134

36.50 €

Mai mult de 5 buc

flower.png

oriental.png

Gel de dus w134

7.00 €

Mai mult de 5 buc

flower.png

oriental.png

Mostra parfum w134

0.40 €

Mai mult de 5 bucBalsam de corp w134

Loțiune de corp în arome preferate cu conținut de ulei de caise, ingrediente hidratante și vitamina E. Este potrivit pentru utilizarea de zi cu zi și pentru toate tipurile de piele după baie, bronzare și depilare. Balsamul este absorbit bine și lasă pielea matasoasă, moale și netedă. Acesta conține ulei de caise care are efecte hidratante, de curățare, hrănitoare și regenerative. Vitamina E are efect antiinflamator și ajută la prevenirea afectării pielii de către radicalii liberi. Untul de unt de proteine ​​protejeaza pielea impotriva radiatiilor UV, ajuta la mentinerea elasticitatii pielii, calmeaza si regenera.

NOU INGREDIENTE

Principalele beneficii ale noii formule!

Pentru a se adapta la vremuri, am adăugat la formula originală, o modernă amestec de mono / dizaharide care este complet nou pe piața cosmetică. Amestecul are ca rezultat o creștere a efectelor de hidratare și a calităților protectoare ale produselor. Datorită acestui fapt, pielea este protejată de factorii de risc, că este influențată de aceasta, pentru întreaga zi. Totuși, nu s-au folosit parabeni în timpul fabricării. Balsamul nostru conține substanțe speciale care reduc mirosul nedorit al organismului. Produsele noi vin în ambalaje noi și sunt echipate cu etichete multilingve, sandwich cu informații detaliate.

Sfatul nostru: Dacă folosiți produse suplimentare de același parfum - gel de duș, balsam de corp, parfum - parfumul se va fixa și va rezista timp lung pe corp.

Conținut: 200ml