Șampon pentru toate tipurile de păr

6.50 €

Continutul pachetului 200 ml


Disponibilitate: Mai mult de 5 buc

Categorie: Aloe Vera / CosmeticeȘampon pentru toate tipurile de păr

Șamponul pentru toate tipurile de păr este potrivit pentru îngrijirea zilnică a părului. Conține un amestec de ingrediente de curățare foarte eficiente, care asigură spumă excelentă și stabilitate de spumă, ceea ce duce la spălarea atentă a tuturor impurităților din păr. Șamponul are o umectabilitate ridicată - capacitatea de a adera la suprafața părului, ceea ce permite o spălare mai ușoară și accelerarea procesului de spălare. În plus, este îmbogățită de substanțe de condiționare, care contribuie la pieptenerea ușoară fără utilizarea balsamului. Șamponul are un efect calmant, acționează împotriva uscăciunii scalpului și îmbunătățește calitatea finală a părului. Toate ingredientele utilizate sunt biodegradabile și astfel non-toxice pentru mediu.

Una dintre principalele substanțe brevetate este ABIL® Soft AF 300, dezvoltată de un producător german de frunte care se ocupă de cele mai noi tehnologii în domeniul produselor cosmetice. Se caracterizează prin proprietăți excepționale care facilitează pieptănarea părului umed și uscat care rămâne moale și matasos după spălare.

ANTIL® HS 60 este o altă substanță premium a producătorului german. Această substanță asigură crearea rapidă a spumei bogate și acționează foarte bine împotriva apariției scalpului uscat.

Laurylpoliglucosidul este un ingredient relativ nou pe piață și asigură funcția de spumare. Este o substanță obținută din extracte de ulei de porumb și de cocos, asigurând bogăția, densitatea și stabilitatea spumei finale. Această combinație este ideală pentru persoanele cu piele sensibilă.

Inclusiv Aloe Vera Barbadensis asigură o creștere sănătoasă a părului, îmbunătățește semnificativ calitatea acestora și adaugă volum, moale și strălucire minunată. Pătrunde adânc în structură, unde hidratează perfect și regeneră parul deteriorat și se termină părul uscat.