Aloe Vera + Q10

39.20 €

Continutul pachetului 60 capsules


Disponibilitate: Mai mult de 5 buc

Categorie: Aloe Vera / Suplimentele dieteticeAloe Vera + Q10

Supliment alimentar contine extract de Aloe Vera Barbadensis Miller, un amestec bogat de vitamine, minerale, aminoacizi si enzime.

Coenzima Q10:. Coenzima Q10 este o substanță similară cu vitamine. Acesta se găsește în mod natural în corpul fiecărui individ, în special în creier și în celulele musculare cardiace. Uzura prematură, care protejează natural celulele și întregul corp de îmbătrânirea prematură.

Ajută la reducerea radicalilor liberi în organism, are un efect pozitiv în întărirea imunității și apărarea corpului. De asemenea, poate influența pozitiv rezistența la oboseală și facilitează energizarea corpului în timpul efortului fizic. Coenzima Q10 se aplică în oboseală cronică, slăbiciune și pierderea de putere (mai ales la bătrânețe)

piper verde:. Extract de piper verde Crește acțiunea efectivă a „Aloe Vera“ si „coenzima Q10“. Stimulează absorbția substanțelor active în sânge.

Greutatea conținutului: 20 g ± 5% (60 capsule)

Substanța activă 1 capsule: Aloe Vera pulbere 200: 1 200mg Coenzima Q10 60mg , extract de piper verde 40mg

Compozitie:

Aloe Vera extract pulbere, coenzima Q10, extract de piper verde, aditivi (celuloză microcristalină, stearat de magneziu), compoziția capsulei (hidroxipropil metilceluloză)

Dozare: 2 capsule pe zi care trebuie luate cu o cantitate suficientă de lichid.

Observație:

Nu pentru copii sub 3 ani.

Nu depășiți doza zilnică recomandată.

Produsul nu este destinat să înlocuiască o dietă variată.

Agitați înainte de utilizare.

În cazul unor probleme de sănătate specifice, consultați medicul dumneavoastră cu Aloe Vera.